Salaris-administratie

Uw salarisadministratie, met al haar complexiteit en belangrijke details, is bij onze salarisexperts in goede handen. Heerze + Nieland zorg ervoor dat de verwerking van uw salaris transparant en inzichtelijk is via het geavanceerde webportaal van NMBRS.
Contact

Heerze + Nieland

Salarisadminstratie in goede handen

Bij Heerze + Nieland weten we als geen ander dat een goed georganiseerde salarisadministratie van essentieel belang is voor uw bedrijf. Onze salarisexperts staan klaar om uw medewerkers tijdig en accuraat te voorzien van hun salarisspecificaties en betalingen.

Salarisadministratie

  1. Inzichtelijk via NMBRS: Met behulp van het geavanceerde webportaal van NMBRS heeft zowel u als werkgever als uw werknemers direct inzicht in de salarisverwerking. Het gemak en de transparantie van dit systeem stellen ons in staat om nauw met u samen te werken en zo optimale resultaten te behalen.

  2. Mutaties: Het aanleveren van mutaties is een eenvoudig proces via NMBRS. Nadat u de mutaties heeft doorgegeven, nemen onze experts de controle en verwerking op zich, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

  3. Relevante documenten binnen handbereik: Na de verwerking van de salarisadministratie staan alle belangrijke documenten, zoals salarisspecificaties en het SEPA-betaalbestand, voor u beschikbaar in het NMBRS-portaal. Zo heeft u altijd toegang tot de benodigde gegevens.

Kies voor Heerze + Nieland als uw betrouwbare partner voor de salarisadministratie. Samen bouwen we aan een stevig fundament voor het succes van uw bedrijf, waarbij uw medewerkers verzekerd zijn van een tijdige en accurate salarisverwerking.