Arbeidsrecht en HRM

Bij Heerze + Nieland begrijpen we dat goed personeelsbeheer cruciaal is voor een succesvole organisatie. Onze ervaren professionals zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij alle aspecten van arbeidsrecht en HRM, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf.
Contact

Heerze + Nieland

Betrouwbaar advies omtrent personeelsbeheer

Heerze+Nieland is uw betrouwbare partner voor al uw arbeidsrechtelijke en HRM-gerelateerde vraagstukken. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij diverse financiële aspecten omtrent personeelsbeheer. Of het nu gaat om arbeidsrechtelijke kwesties of het optimaal benutten van uw HRM-potentieel, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Arbeidsrecht en HRM

Welke diensten vallen onder onze expertise in arbeidsrecht en HRM?

  1. Arbeidsrecht en CAO’s: Het arbeidsrecht is een complex terrein waarin wij graag uw gids zijn. Wij adviseren u over de toepassing van CAO’s en zorgen ervoor dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Onze experts staan voor u klaar om te helpen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten die aan de laatste eisen voldoen en de belangen van zowel werkgever als werknemer behartigen.


  2. Aannemen van personeel: Het aannemen van nieuwe medewerkers is een cruciale stap voor elk bedrijf. Wij begrijpen dat het creëren van de juiste arbeidsvoorwaarden van essentieel belang is om talent aan te trekken en te behouden. Onze adviseurs staan paraat om u te begeleiden bij het opstellen van aantrekkelijke en concurrerende arbeidsvoorwaarden die passen bij uw organisatie en branche.


  3. Relatie- en concurrentiebeding: Het beschermen van uw bedrijfsbelangen is een prioriteit. Daarom adviseren wij u over de mogelijkheden van een relatie- en concurrentiebeding. Hierbij kijken we naar wat voor uw organisatie het beste werkt en hoe we uw positie in de markt kunnen versterken.


  4. Beëindigen van arbeidsovereenkomsten: Soms loopt het niet meer zoals gewenst en is het nodig om afscheid te nemen van een medewerker. In deze delicate situaties staan wij u bij met zorgvuldig advies en begeleiding. We helpen u bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst die recht doet aan beide partijen en waarbij de juridische aspecten correct zijn afgehandeld.

Kies voor Heerze+Nieland als uw vertrouwde adviseur op het gebied van arbeidsrecht en HRM. Samen werken we aan een solide basis voor een succesvol personeelsbeheer binnen uw organisatie.